Äpist video tegemine

Äpi tutvustuse oleme õpimappi küll ilusti kirja pannud, kuid väga head ettekujutust see ikkagi ei anna. Vaja oleks midagi rohkemat... 
Äpp ise annaks muidugi kõige parema ettekujutuse, kuid arvame, et seda ei hakata niisama lihtsalt enda telefonidesse paigaldama. Väike videoklipp aitaks kindlasti äpi tutvustusele palju kaasa. Minu ülesanne oligi leida telefonile ekraanisalvestusprogramm. Lisaks sellele tuli mul läbi katsetada erinevad võimalused, et tehtav video võimalikult professionaalne jääks. Videole ei tohi jääda kõrvalisi programme. Youtube on palju õppevideosid, kus arvutiekraan on täis asjasse mitte puutuvaid programme. Tuleb mõelda, mis asendis ma telefoni käes hoian? Salvestamise ajal telefoniasendi muutmine on kohe näha. Valisin ekraanisalvestusprogrammiks REC (Screen Recorder) 
Ekraanisalvestusele on võimalik lisada ka enda hääl. Hääle asemele paneme muusika. Isal pidi midagi sobivat olemas olema. Nüüd jääb vaid programmi valmimist oodata!
Kaarlil sai programm valmis ning nüüd tuleb seda testida. Tekkiski probleem, mida alguses ei osanud ette näha. Esimeses versioonis olid meil lingid kantud Google vaikimisi kaardile. Hiljem pidime aluskaardi lihtsalt ära vahetama. Nüüd selgus, et seda aluskaarti, mis ma Google konto all tegin, pole võimalik mobiiliseadmetes kuvada. Praegusel juhul on kõik punktid nähtavad google tavakaardil, kus meie väljavalitud punkte ning infot üldse näha ei ole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar